Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bowling

Läsartext
Bowlingens Real Madrid kommer till Ludvika

På söndag förmiddag är det dags för ännu en match i elitserien. Inte vilken match som helst för då kommer Team Pergamon på besök till Ludvika Bowlinghall för ett möte med Ludvika Bowlingklubb.

Detta är en läsartext.

Senast Team Pergamon var på besök

Annons

Team Pergamon brukar i folk(bowling)mun kallas för bowlingens Real Madrid. På de senaste 7 fullföljda säsongerna har de vunnit SM-Guld sex gånger.

Lite kuriosa från förra helgens omgång, Pergamon spelade en hemmamatch i Partille arena och slog då fantastiska 7671 i kägelpoäng. Detta innebär ett snitt på nästan 240 poäng/serie. Max poäng i en serie är 300.

Annons

En av spelarna som högst troligt dyker upp är Mattias Wetterberg som förra helgen slog till med säsongens högsta individuella slagning, han slog hela 1111 poäng. Det resultatet är den åttonde högsta slagningen i seriesystemet genom tiderna, och innebär ett snitt på fantastiska 277,75/serie.

Annons

Söndag kl.10:00 går startskottet, gratis inträde!

Det kan nämnas att Ludvika BK har redan säkrat kontraktet till nästa säsongs elitserie. Detta innebär att Ludvika spelarna kan spela helt utan press och tänk om det händer, en vinst.

Fredrik Andersson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy