Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit, till och med den 30 mars, kommun för kommun.

Foto: Jonas Ekströmer / TT

Bild: TT

Annons

Gagnefs kommun

Gertrud Eriksson, Björbo, avled den 14 mars i en ålder av 80 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Otto Johnson, Djurmo, avled den 22 mars i en ålder av 84 år. Han sörjes närmast av sonen med familj.

Hasse Berggren, Gagnef, avled den 30 mars i en ålder av 85 år. Han sörjes närmast av makan samt barnen med familjer.

Annons

Malung-Sälens kommun

Kenneth Gillerås, Rörbäcksnäs, har avlidit den 14 mars i en ålder av 60 år. Sörjes närmast av barnen Rickard med familj och Robin.

Back Ingrid Jonsson, Malung, avled den 22 mars i en ålder av 95 år. Närmast anhöriga är barnen IngMarie och Micael med familjer.

Terho Laitinen, Ö. Utsjö, Malung, har avlidit den 18 mars i en ålder av 78 år. Sörjes närmast av sambo, barnen med familjer och syskon.

Mora kommun

Annons

Karin Brottare, Sollerön, avled den 22 mars i en ålder av 90 år. Hon sörjes närmast av barnen Mats och Marianne.

Sven Flodström, Mora, avled den 29 mars i en ålder av 84 år. Han sörjes närmast av makan Gunnel, dottern Linda med familj.

Grudd Maria Eriksson, Mora-Noret, avled den 30 mars i en ålder av 100 år. Hon sörjes närmast av sönerna John och Yngve samt barnbarn med familjer.

Bitte Iversen, Gruvorna Mora, avled den 21 mars i en ålder av 71 år. Hon sörjes närmast av maken Rune samt barnen Anette, Peter och Daniel med familjer.

Lena Håll, Mora, avled den 25 mars i en ålder av 70 år. Hon sörjes närmast av maken Rune samt dottern Mica.

Karl-Gustav Mårtensson, Mora, avled den 27 mars i en ålder av 80 år. Han sörjes närmast av makan Maria samt barn med familjer

Majid Azad, Mora, avled den 6 mars i en ålder av 22 år. Han sörjes närmast av Yvonne och Pontus med familj.

Orsa kommun

Märta Olsson har den 28 mars avlidit vid en ålder av 95 år. Hon sörjes närmast av barnen Margareta, Monica och Ronny med familjer.

Annons

Vansbro kommun

Matts Lindén, Nås, avled den 16 mars i en ålder av 80 år. Närmast anhöriga är barnen Annika, Anky, Anders med familjer och syskon med familjer.

Grånäs Lennart Kristiansson, Dala-Järna, avled den 14 mars i en ålder av 82 år. Han sörjes närmast av makan Gunnel samt barnen Monica och Mats med familjer.

Israels (Grop) Margareta Nilsson, Dala-Järna, avled den 19 mars i en ålder av 86 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Älvdalens kommun

Kerstin Hed, Blyberg, har den 14 mars avlidit vid en ålder av 75 år. Hon sörjes närmast av maken Sören och barnen Karl-Erik och Martin med familjer.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy