Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Lima

Minnesord över Mona Limberg, Lima

Ännu en ”Lima-profil” har gått ur tiden. Redan tidigt 60-tal lärde jag känna henne när hon jobbade på Landsfiskalskontoret i Transtrand.

Bland de övriga, som var äldre, spred hon glädje och snabbt lärde hon sig det som behövdes. Hon stannade något år men i en omorganisation försvann hennes tjänst. Hon fick dock ganska omgående en tjänst inom dåvarande Malungs kommun och där blev hon kvar fram till sin pension. Hon var omtyckt och kunnig och även här i all byråkrati en färgklick som behövdes.

Annons

Mona var som alla i Lima vet en av stöttepelarna i Limas damhandbollslag som skördade stora framgångar under en period.

Annons

Hon har dessutom gjort en ”karriär” inom föreningslivet, då som administratör.

Hon övertog en del uppdrag i fonder med mera efter sin far och även i dessa uppdrag visade hon sin kunnighet och plikttrogenhet. Jag hade förmånen att jobba tillsammans med henne inom dessa områden och det var ganska enkelt

för hon var alltid glad, pigg, positiv och lätt att samarbeta med.

Hon hann med så mycket och ofta när vi skulle bestämma tid för ett sammanträde så kom hennes invändning ”då kan jag inte för då skall vi (ett gäng damer) spela kort eller spela boule.

Björn Rosén

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy