Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Falun

Insändare
Ge personalen på akuten en vettig arbetsbelastning

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Skulle man låta personalen arbeta med det de valde att utbilda sig för och ge dem en vettig belastning skulle kundnöjdheten bli större för dig och mig" skriver Lars Wiklund.

Bild: Mats Laggar, Arkivbild

Annons

Bäste Alfred, angående din insändare den 10/1.

Det är bedrövligt att man ska behöva uppleva det du gjort på akutmottagningen i Falun. Jag har själv upplevt mig icke sedd vid några besök under senare år som patient. Jag har också för många år sedan själv varit personal på akuten.

Annons

Jag är övertygad om att den personal som arbetar där vill göra ett gott arbete till patienternas bästa. (Psykopater som vill vara elaka är tack och lov inte vanliga inom vårdande yrken.) Organisationen och arbetsförhållanden är nästan alltid orsaken till kundklagomål inom serviceyrken och vi ser i dag hur personal, förutom att de har häcken full med patienter, dränks av administrativa sysslor vars meningsfullhet man ibland kan fundera över.

Annons

Skulle man låta personalen arbeta med det de valde att utbilda sig för och ge dem en vettig belastning skulle kundnöjdheten bli större för dig och mig, det är jag säker på.

Lars Wiklund

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy