Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tvisten om Spendrups vattenledning

Insändare
Våra projekt ska ha ordning och reda

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

”Vattenledningsprojektet är tekniskt avancerat och rättsprocessen hade riskerat att fortsätta i många år om parterna inte nått en förlikning. Vi tror att det här utfallet är bästa möjliga”, skriver Maria Skoglund.

Bild: Torbjörn Granling

Annons

Hej ”Sätt kommunen under tvångsförvaltning”!

Rapporten om Solviksskolan visar att kostnaden överskrider den ursprungliga kalkylen, men också att skolan blev större än vad som först planerades. Det finns saker vi kan göra bättre i framför allt vårt arbete med att driva projekt och det är bra att det kommer fram. Våra projekt ska ha ordning och reda.

Vattenledningsprojektet är tekniskt avancerat och rättsprocessen hade riskerat att fortsätta i många år om parterna inte nått en förlikning. Vi tror att det här utfallet är bästa möjliga.

Annons

Annons

Ludvika kommun har betalat omkring 70 miljoner kronor för det genomförda arbetet inom vattenledningsprojektet.

Slutligen har tjänsten du nämner funnits på Samarkand och där har jag inte tillräcklig kunskap för att uttala mig.

Vi har flera gånger förklarat, och behöver fortsätta förklara, att vi är inne i en omfattande förbättringsprocess. Vi ska vara öppna och transparenta och vårt mål är att vara den bästa möjliga kommunen att växa upp och bo i.

Maria Skoglund, kommundirektör

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy