Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ludvika

Insändare
I Ludvika rullar allt på som vanligt

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Solviksskolan kostade tiotals miljoner mer än budgeterat. ”Inget ansvar är utkrävt allt fortsätter som inget hänt?!”, skriver insändarskribenten.

Bild: Torbjörn Granling

Annons

Några axplock ur Ludvika kommuns affärer:

Solviksskolan blev 40 miljoner dyrare än budget. Vid revision var det projektledningen som fallerade. Inget ansvar är utkrävt allt fortsätter som inget hänt?!

När chefen för kulturförvaltningen får sluta inrättar man en fiktiv doktorandtjänst fram till individen fyller pension. Varför utbilda någon som skall sluta när utbildningen är klar?

Annons

Kostnad för skattebetalarna 4,2 miljoner. Inget ansvar utkrävs! När man frågor vilka som fattat detta beslut så har alla drabbats av minnesförlust. Den som har största minnesluckan är före detta kommunchefen som inte kommer ihåg någonting från händelsen?!

Annons

Vattenledningen mellan Ludvika och Grängesberg har kostat cirka 240 miljoner. Kommunen fick tillbaka cirka 40 miljoner av NCC.

Återstår 200 miljoner som vi skattebetalare skall betala, är borta med vinden och ingen anses ansvarig för detta utan allt rullar på som vanligt. Vi klarar inte ens av att bygga en vanlig vattenledning!

För 200 miljoner hade vi fått en bra träningshall till exempel, nu är det bara luft kvar. Fortsättning följer.

Sätt kommunen under tvångsförvaltning

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy