Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit, till och med den 28 december, kommun för kommun.

Foto Björn Larsson Rosvall/TT

Bild: TT

Annons

Falu kommun

Makarna Eivor och Erik Wahlin har båda avlidit. Eivor avled den 5 december vid en ålder av 85 år och Erik avled den 19 december vid en ålder av 86 år. De sörjes närmast av sonen Lars-Erik Wahlin.

Gagnefs kommun

Gunnar Perjons, Dala-Floda, avled den 25 december i en ålder av 89 år. Han sörjes närmast av makan Ruth samt barnen med familjer.

Malung-Sälens kommun

Staffan Kihlgren, Malung, har avlidit den 11 december i en ålder av 71 år. Sörjes närmast av sambo och syster med familj.

Eva Ottosson, Malung, har avlidit den 14 december i en ålder av 91 år. Sörjes närmast av barnen Lars och Monica med familjer.

Lars Hedberg, Malung, har avlidit den 23 december i en ålder av 79 år. Sörjes närmast av makan Ann-Margret och barnen Susanne, Sven, Anders, Bengt med familjer.

Annons

Annons

Karl Magnusson, Malung, avled den 24 december i en ålder av 88 år. Närmast anhöriga är barnen Tommy, Roger, Susanne med familjer.

Mora kommun

Lisbeth Berg Hed, Vinäs, avled den 12 december i en ålder av 73 år. Hon sörjes närmast av sönerna Lars-Erik och Johan med familjer.

Jan Holmberg avled den 11 december i en ålder av 69 år. Han sörjes närmast av barnen Ulrica, Jenny, Sara och Erik med familjer.

Lars Södersten har den 14 december avlidit vid en ålder av 85 år. Han sörjes närmast av makan Inga samt barnen Ingalill och Tobba med familjer.

Harriet Kans, Bonäs, avled den 14 december i en ålder av 78 år. Hon sörjes närmast av maken Göran, barnen Stefan, Susanne och Sandra med familjer samt Görans dotter Magdalena.

Olle Gjerstad, Mora-Noret, avled den 19 december i en ålder av 80 år. Sörjes närmast av Meit samt barnen Karin och Anders med familjer.

Irene Wedde, Våmhus, har den 15 december avlidit vid en ålder av 69 år. Hon sörjes närmast av maken Bengt, barnen Johan, Fredrik, Maria med familjer samt Pappa Olle.

Hans-Åke Nordahl, Sollerön, avled den 24 december i en ålder av 63 år. Han sörjes närmast av mamma Ingegärd och brodern Tomas.

Östen Sahr, Sollerön, avled i sitt hem den 25 december i en ålder av 86 år. Han sörjes närmast av Birgitta, barnen Yvonne och Ingela med familjer.

Ruth Skarp, Siknäs, har den 21 december avlidit vid en ålder av 88 år. Hon sörjes närmast av Syskonbarn med familjer samt Svägerska.

Orsa kommun

Barbara Newman har den 26 november avlidit vid en ålder av 76 år. Hon sörjes närmast av barnen i USA; Zach, Jessie och Jenny med familjer samt vänner i Sverige.

Annons

Barbro Särnblad har den 11 december avlidit vid en ålder av 68 år. Hon sörjes närmast av sonen Morgan med familj samt Mamma Margit.

Annons

Rättviks kommun

Berit Bruhn, Furudal, avled den 14 december i en ålder av 83 år. Närmast sörjande är Mikael med familj, Robert.

Bond Ejvor Eriksson avled den 7 december i en ålder av 91 år. Hon sörjes närmast av Per-Erik och Hans med familjer.

Klara Gesar avled den 10 december i en ålder av 98 år. Närmast sörjande är barnen med familjer.

Kerstin Jackson avled den 12 december i en ålder av 85 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Jan-Eric Hanses, Nittsjö, avled den 12 december i en ålder av 65 år. Han sörjes närmast av maken Klaus.

Karin Eklund avled den 13 december i en ålder av 95 år. Närmast sörjande är Katarina och Anders med familjer.

Dag Wilkensson, Vikarbyn, avled den 9 december i en ålder av 83 år. Närmast sörjande är syskon med familjer.

Hans Andersson, Vikarbyn, avled den 21 december i en ålder av 74 år. Närmast sörjande är maka och barnen med familjer.

Jerk Hedh, Sjurberg, avled den 24 december i en ålder av 75 år. Närmast sörjande är maka samt dotter med familj.

Berith Hård af Segerstad avled den 26 december i en ålder av 81 år. Närmast sörjande är barnen med familjer.

Jonas Häll avled den 27 december i en ålder av 41 år. Närmast sörjande är mamma och pappa, syskon med familjer.

Marion Zackrisson avled 28 december i en ålder av 78 år. Närmast sörjande är barnen med familjer.

Ella-Britt Språng Lind avled den 28 december i en ålder av 76 år. Närmast sörjande är barnen med familjer.

Annons

Vansbro kommun

Rune Andersson, Hulån, Dala-Järna, avled den 6 december i en ålder av 81 år. Han sörjes närmast av syskonen med familjer.

Rolf Geschwind, Dala-Järna, avled den 17 december i en ålder av 85 år. Han sörjes närmast av makan samt bror med familj.

Annons

Jean Granberg, Hulån, har avlidit den 23 december i en ålder av 96 år. Sörjes närmast av barnen Maud, Inger, Jan, Ann, Mats med familjer samt syskon med familjer.

Harry Johansson, Dala-Järna, avled den 22 december i en ålder av 90 år. Han sörjes närmast av makan Sibyl samt barnen med familjer.

Dick Håkansson, Rutån, har avlidit den 26 december i en ålder av 78 år. Sörjes närmast av makan Oddrun, barnen Susanne, Lotta och Marit med familjer samt broder med familj.

Älvdalens kommun

Lars-Erik Westling har den 4 december avlidit i en ålder av 76 år. Han sörjes närmast av makan Berit och barnen med familjer.

Kerstin Knuts avled den 5 december i en ålder av 78 år. Sörjes närmast av dotter med familj.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy