Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Husbygge på Folkets hus-parkeringen - diskriminering av äldre!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Torbjörn Granling

Annons

Vi som bor i Ludvika är glada och kommunstyrelsen borde vara detsamma, att Sakofall vill satsa på att bygga och försköna Ludvika. Han har förstått att även gamla byggnader är värda att renovera och samtidigt bygga nytt som fint smälter in i miljön, som han redan gjort. Nu vill han bevara anrika Aseavillan och även bygga nya bostäder som passar in.

Annons

Nu får det vara slut på kommunens fördyrade och felaktiga satsningar. Nu senast att ta bort parkeringen vid Folkets Hus och bygga bostadshus med dyra hyror. Det blir åter en diskriminering av äldre. Vi blir fler och många kör bil men har svårt att gå långa sträckor. Nu är det nära till affärer (som behöver kunder), nära till vårdcentral och event i Folkets Hus mm. Det är väl meningen att det ska bli parkeringshus, men många, även yngre kör av någon anledning aldrig in i ett sånt. Det lär inte bli gratis heller, tvärtom.

Annons

Tack fladdermössen, som stoppade höga hus nära Skuthamn. Nu vill kommunen täppa till en fri yta mitt i stan. Tror de att Hitachianställda bosätter sig där, om det kommer några. De pendlar gärna någon kilometer eller mil för att bo nära vår vackra natur.

Snälla Kommun, tänk om, tänk rätt. Vet ni förresten att marken under är bra? Det har varit sjöbotten en gång, kan fördyra.

Birgit 84 år

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy