Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Vindkraftparker i Rättvik

Insändare
Industrilandskapet i Oreskogarna

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Så här kan det snart se ut i Oreskogarna, befarar signaturen Skogsmulle.

Bild: Mikael Andersson

Annons

Nu när det är beslutat om vindkraftsparker i Oreskogarna så undrar man vad de lokala politikerna i Ore har för åsikter? Jag hör inget från våra lokalt folkvalda och vi vet redan vad politikerna i Rättvik tycker: bra med vindkraft bara den inte stör utsikten över Siljan eller någon fäbod i Rättviksskogarna.

Vi ska få det största industriområde som funnits i Dalarna i våra Oreskogar och våra lokala politiker tycker tydligen det är okej. Det är en skam att alla lokala politiker inte värnar om den enda tillgång vi har i Ore, vår natur som nu kommer bli ett industriområde.

Annons

Annons

Det finns några som bryr sig men vi är inte många nog tyvärr. Befolkningen i Ore vet inte vad som väntar. Undergången är nära för Oreskogarna och nu ska det tydligen byggas ytterligare vindkraftsverk på mark i kommunen, som inte heller denna gång ligger i närheten av Rättvik.

Dags att vakna nu invånare i Ore.

Skogsmulle

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy