Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till och med den 8 december, kommun för kommun.

Foto: Jonas Ekströmer / TT

Bild: TT

Annons

Gagnefs kommun

Maj-Lis Gustafsson, Björbo, avled den 29 november i en ålder av 86 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Leksands kommun

Anders Mååg, Insjön, födelseort Insjön, avled den 18 november i en ålder av 91 år. Närmast sörjande Makan Ulla och Barnen samt Barnbarnen.

Malung-Sälens kommun

Yngve Pålsson, Malung, avled den 15 november i en ålder av 80 år. Närmast anhöriga är barnen Patrik och Urban med familjer.

Ann-Cathrine Fernå, Malung, har avlidit den 9 november i en ålder av 77 år. Sörjes närmast av barnen Birgitta med familj, Anders samt broder Thomas.

John Hallsjö, Malung, avled den 21 november i en ålder av 96 år. Närmast anhöriga är dottern Ulla med familj.

Annons

Esther Eriksson, Malungsfors, avled den 26 november i en ålder av 92 år. Närmast anhöriga är barnen Mona, Lars-Erik och Tomas med familjer.

Annons

Björn Johansson, Malung, har avlidit den 20 november i en ålder av 75 år. Sörjes närmast av makan Solveig, barnen Zara och Pamela med familj.

Åsa Lennartsson, Malung, har den 29 november avlidit i en ålder av 83 år. Hon sörjes närmast av barnen Anna och Jonas med familjer, syskon och svägerska med familjer.

Marianne Lissmatz, Gärdås, avled den 8 december i en ålder av 90 år. Närmast anhöriga är barn med familjer.

Mora kommun

Märta Kerslow, Mora, avled den 20 november i en ålder av 100 år. Hon sörjes närmast av sönerna Sören och Peter med familjer.

Anna-Lena Andersson, Mora, avled den 25 november i en ålder av 63 år. Hon sörjes närmast av maken Börje samt sönerna Andreas, Fredrik och Johan med familjer.

Olle Elfström, Mora, bördig från Malungsfors, har avlidit den 23 november i en ålder av 62 år. Sörjes närmast av sonen Robert, mamma samt syskon med familjer.

Mary Nilsson, Tuvan i Mora, avled den 25 november i en ålder av 91 år. Sörjes närmast av barn med familjer.

Rut Fernström, Nusnäs, avled den 26 november på sin 94:e födelsedag. Hon sörjes närmast av barnen Leif, Lena och Mats med familjer.

Marita Lass, Finnbodarna, har avlidit den 30 november i en ålder av 75 år. Sörjes närmast av maken Sven samt barnen Kenneth och Stefan med familjer.

Flintull Järk, Erik Danielsson, Sollerön, avled den 1 december i en ålder av 86 år. Han sörjes närmast av barnen Ingela, Lars-Erik, Peter, Urban och Johan med familjer.

Mait Södersten, Bonäs, har den 5 december avlidit vid en ålder av 84 år. Hon sörjes närmast av Maken Tore och döttrarna Gunilla och Ann-Christin med familjer.

Annons

Annons

Presthans Elov Karlsson, Nusnäs, avled den 5 december i en ålder av 90 år. Han sörjes närmast av hustrun Marianne samt barnen Nils, Siv, Bernt och Eva med familjer.

Orsa kommun

Margot Svennar, Torrvål, har den 19 november avlidit vid en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av sonen Anders med familj.

Rättviks kommun

Sune Garmo, Rättvik, avled den 6 december i en ålder av 92 år. Sörjes närmast av Barnen med familjer.

Linnéa Lasse, Rättvik, avled den 30 november i en ålder av 96 år. Närmast sörjande: Annika med familj, Ann med familj.

Vansbro kommun

Ingemar Lindqvist, Dala-Järna, avled den 16 november i en ålder av 86 år. Han sörjes närmast av Makan Brita samt barnen Mikael och Elisabeth med familjer.

Torp Barbro Nilsson, Dala- Järna, avled den 16 november i en ålder av 92 år. Hon sörjes närmast av kusiner och kusinbarn med familjer.

Bror Johansson, Vansbro, har avlidit den 14 november i en ålder av 83 år. Sörjes närmast av makan Siv, barnbarn med familjer samt Pernilla och Kjell-Åke.

Anita Willman, Vansbro, har avlidit den 24 november i en ålder av 77 år. Sörjes närmast av maken Hans, barnen Catarina, Ulrika och Petra med familjer.

Göran Liljekvist, Vansbro, har avlidit den 21 november i en ålder av 85 år. Sörjes närmast av barnen Monica och Peter med familjer.

Johan Nordström, Äppelbo, har avlidit den 15 november i en ålder av 58 år. Sörjes närmast av barnen Madeleine, Louise och Jessica.

Annons

Micael Hermansson, Dala-Järna, har avlidit den 23 november i en ålder av 58 år. Han är saknad och sörjes närmast av barnen med familjer samt föräldrar.

Margit Grönbergs, Nås, har avlidit den 30 november i en ålder av 89 år. Sörjes närmast av barnen Bengt och Britt-Marie med familjer.

Kerstin Hummel, Nås, avled den 8 december i en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Älvdalens kommun

Dan Halvardsson, Älvdalen, har den 18 november avlidit i en ålder av 46 år. Han sörjes närmast av barnen Johan, Emma, Lovisa och Manne, Mamma och Pappa samt syster med familj.

Jenny Nilsson, Rot Älvdalen, har den 1 december avlidit i en ålder av 96 år. Hon sörjes närmast av barn och barnbarn med familjer.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy