Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Coronaviruset

Insändare
Funkar inte vaccinet Folkhälsomyndigheten?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Det enda som känns viktigast just nu om man tolkar folkhälsomyndigheten är att du är vaccinerad - inte att få bort smittan" menar insändaren.

Bild: TT

Annons

Jag måste få höja rösten....vad är det som händer och sker ? "ingen ska få behöva avstå från ett evenemang av rädsla för att sitta bredvid ovaccinerade personer "

Det måste vara första gången i världshistorien som vaccinerade är rädda för att sitta bredvid ovaccinerade.

Funkar inte vaccinet?

Från 1 december gäller covidpass vid sammankomster inomhus med över 100 deltagare. Vilket smart virus - är det 99 personer blandat med ovaccinerade och vaccinerade så är alla välkomna utan krav. Och även köpcentrum och stora varuhus hålls öppna utan covidpass, där smittas man inte tydligen. Viruset smittar väl före 20.00 och på ALLA ställen där det finns många människor ovaccinerade som vaccinerade ? Viruset smittar väl inte bara på gym och restauranger och evenemang över 100 personer- det fattar väl vem som helst? Om det är så att vaccinets skydd börjar avta efter 6 månader eller om man är ovaccinerad så borde väl det allra viktigaste vara att införa restriktioner igen istället för att öppna upp när smittan är så kraftig.

Annons

Annons

Hålla avstånd, stanna hemma om man är sjuk, slippa karensavdrag, god handhygien och munskydd och gratis testkit till alla människor i Sverige borde införas snarast möjligt för att bromsa smittan.

Det enda som känns viktigast just nu om man tolkar folkhälsomyndigheten är att du är vaccinerad - inte att få bort smittan...

Anonym Usk

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy