Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Mora

Insändare
Ge upp nu Moraalliansen

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Lennart Sohlberg. Foto: Birgit Nilses Gröndahl

Bild: Arkivbild

Annons

Nu är det väl ändå dags att Moraalliansen kastar in handduken gällande projektet på Strandenområdet?

I massmedia framgår att Morapartiet egentligen inte står bakom Moraalliansens projekt för Strandenområdet. Enligt Joakim Linder ”fann” sig Morapartiet i majoritetens beslut, men delar inte uppfattningen om placering eller att kommunen ska bli hyresgäster.

Annons

Jamen, då är det väl bara att konstatera att det inte finns någon majoritet bland de folkvalda i kommunfullmäktige för alternativet att hyra in sig i skolbyggnaden och idrottsanläggningarna. Av olika tidigare uttalanden från företrädare för övriga allianspartier framgår också att oenigheten varit stor kring inriktningen av projektet.

Annons

Moraalliansen får nu bita huvudet av skammen och omgående avbryta den pågående innovationsupphandlingen med de tre ”aktörerna” (som snart bara är en, så som det köps och säljs i fastighetsbranschen just nu). Att köra vidare nu, för att sedan köra i diket, innebär bara att vi tappar mer tid,.

Lennart Sohlberg Oppositionsråd (S)

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy