Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Leksand

Läsartext
Rådånk stod för underhållningen när PRO Åhl-Insjön höll årsmöte

Pensionärsföreningen PRO Åhl-Insjön har nyligen haft årsmöte för 2020 och 2021. Höstmöte med budget och verksamhetsplan står nu på dagordningen.

Detta är en läsartext.

Rådånk underhöll. Från vänster Ove Danielsson, Bo Villen, Tommy Gunnars och Bo Åkerman.

Bild: Läsarbild

Annons

Vid mötet beslutades att godkänna styrelsens förslag på både plan och budget och oförändrad medlemsavgift.

På mötet underhöll gruppen Rådånk från Leksand och Rättvik. Gruppen som är goda musiker med ett härligt gung och bra sångröster framförde en varierad repertoar såsom låtar av Cornelis, Taube, Alf Pröysen, Mikael Wiehe.

Efter ett år av isolering under coronapandemin ser föreningen fram mot en vinter och vår med många trevliga aktiviteter och programkommittén planerar för fullt och hoppas att det finns något i programmet för alla.

Annons

Annons

Förutom medlemsträffar med musikunderhållning, bildvisning och föreläsning så planeras för pubkväll, travbesök, resor och utflykter med olika besöksmål i vårt fina landskap och i den egna kommunen.

Året avslutas med en liten julfest med gröt, skinksmörgås, kaffe och kaka samt sång och musik och hopp om en fin jul och nyår till alla.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy