Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

Insändare
”Ni tänker fel i hur vi ska stoppa smittan”

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Smittar viruset bara på vissa ställen och i sällskap med över 100 personer? undrar insändarskribenten.

Bild: Arkivbild

Annons

Jag måste få höja rösten.

Vad är det som händer och sker ?

"Ingen ska få behöva avstå från ett evenemang av rädsla för att sitta bredvid ovaccinerade personer". Det måste vara första gången i världshistorien som vaccinerade är rädda för att sitta bredvid ovaccinerade.

Funkar inte vaccinet?

Från 1 december så kommer covidpass att börja gälla vid sammankomster inomhus med över 100 deltagare . Vilket smart virus, är det 99 personer så är alla välkomna utan krav, och även köpcentrum och stora varuhus hålls öppna utan covidpass. Där smittas man inte tydligen?

Annons

Annons

Viruset smittar väl innan klockan 20.00 och på alla ställen där det finns många människor, ovaccinerade som vaccinerade?

Viruset smittar väl inte bara på gym och restauranger och evenemang med över 100 personer, det fattar väl vem som helst?

Varför öppnar vi upp samhället igen, om det är så att vaccinets skydd avtar med tiden? undrar insändarskribenten.

Bild: Anders Malmberg

Om det är så att vaccinets skydd börjar avta efter 6 månader eller om man är ovaccinerad, så borde väl det allra viktigaste vara att införa restriktioner igen istället för att öppna upp när smittan är så kraftig.

Hålla avstånd, stanna hemma om man är sjuk, slippa karensavdrag , god handhygien och munskydd, gratis testkit till alla i landet borde införas snarast möjligt för att bromsa smittan.

Det enda som känns viktigast just nu, om man tolkar folkhälsomyndigheten, är att du är vaccinerad. Inte att få bort smittan.

Anonym Us

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy