Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Falun

Läsartext
Adventskonsert med trion Daripes EmPati i Svärdsjö kyrka

Än en gång fick besökarna i Svärdsjö kyrka uppleva skönsång av trion Daripes Empati, lärare inom estetiska delen i en av högskolorna i Falun.

Detta är en läsartext.

Trion Daripes Empati: Från vänster Pianisten Patrik Nyström, sångerskan Emilia Fogelberg och Jesper Götlind som trakterade tenorsax och klarinett. Foto: Walters Börje Edénius

Annons

Kyrkvärden Berit Nilsson välkomnade alla, varefter gruppen sjöng tre sånger som hade anknytning till advent och jul. Komminister Jenny Ärnlöv höll en reflektion inför Advent och om storheten med Jesus.

Vidare framfördes tre låtar, bland andra Karl-Bertil Jonssons jul och Önska dig en stilla natt. Diakon Emelie Kjellgren ledde aftonbönen och unisont sjöngs Ett litet barn av Davids hus. Besökarna hade laddat upp till en rungande applåd efter trions sista låt som passande hade titeln Tack. Kyrkväktare var Johan Backlund.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy