Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Falun

Läsartext
80-åringar bjöds in till fest i Svärdsjö församlingsgård

Svärdsjö församling inbjöd till 80-års fest i Församlingsgården på torsdagen för alla de som fyllt och fyller 80 år under 2021.

Detta är en läsartext.

Foto av de jubilarer som kunde närvara. Foto: Walters Börje Edénius

Annons

36 stycken inbjudna varav 18 jubilarer hade möjlighet att närvara. Varje jubilar fick möjlighet att ta med sig någon anhörig.

Komminister Fredrik Linder och diakon Emelie Kjellgren hälsade alla välkomna och presenterade köksgruppen som bestod av Monica Hebenstreit, Hermine von Schéele och Berit Nilsson. Maten som serverades var en så kallad Borgärdesplanka och äppelkaka och vaniljsås till efterrätt. Därefter allsång med Walters Börje.

Annons

Annons

Det var en sångglad skara som frimodigt sjöng i sångerna som hade anknytning till 60-talet. Inget födelsedagskalas utan presenter, så varje ”födelsedagsbarn” fick med sig hem en kasse med Fairtradevaror. Kaffe och tårta blev finalen. Avslutningsvis hölls en andakt och psalmen Härlig är jorden sjöngs.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy