Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Falun

Insändare
Varför är Länsförsäkringar så krångliga?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

”Varför är Länsförsäkringar så krångliga”? Det undrar signaturen ”En före detta kund.”

Bild: Knis Karin Björklöf

Annons

Att överföra sina egna pengar till en annan bank. Jag är kund hos länsförsäkringar och har en del pengar på mitt konto.

Nu vill jag överföra ett större belopp till annan bank som erbjuder min en bättre avkastning på mitt kapital än hos Länsförsäkringar.

Hos min kommande sparbank har jag gjort en bekräftelse om att mina pengar inte kommer från någon kriminell verksamhet.

Annons

Detta genom att ge min kommande bank en redogörelse varifrån mina pengar kommer ifrån. Den nya banken är nöjd med min bekräftelse via internet.

Annons

De väntar på min inbetalning. Hos länsförsäkringar vill man ta del av försäljningsavtal sedan flera år bakåt när vi sålde vår fastighet, dessutom en redogörelse varifrån min senaste överföring till länsförsäkringar kommit ifrån.

Min senaste insättning till Länsförsäkringar har inte ens ifrågasatts utan direkt satts in direkt på ett av mina konton hos Länsförsäkringar utan någon förfrågan.

Jag har svårt att förstå logiken hur länsförsäkringen behandlar sina kunder. Hanteringen verkar överdriven och dåligt genomtänkt för privatpersoner och företag som önskar göra affärer.

Varför är Länsförsäkringar så krångliga? Vem läser mina gamla avtal? Gjorde ett besök hos banken den 22 november, då banken råkade ha öppet.

En före detta kund

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy