Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till och med den 15 november, kommun för kommun.

Bild: TT

Annons

Leksands kommun

May-Brith Ljung, Siljansnäs, födelseort Krylbo, avled den 24 oktober i en ålder av 73 år. Närmast sörjande: Maken Thony med Barn och Barnbarn, Barnbarnsbarn.

Malung-Sälens kommun

Brus Alf Olsson, Lima, avled den 31 oktober i en ålder av 85 år. Närmast anhöriga är makan Marianne och sonen Jan-Åke med familj.

Fall Solveig Johannesson, Malung, avled den 14 november i en ålder av 69 år. Närmast anhöriga är broder, svägerska, svåger och syskonbarn med familjer.

Birgit Åslund, Malung, har avlidit den 13 november i en ålder av 75 år. Sörjes närmast av barnen Sara, Kristin och Henrik med familjer samt Kenneth.

Ann-Cathrine Fernå, Malung, har avlidit den 9 november i en ålder av 77 år. Sörjes närmast av barnen Birgitta med familj, Anders samt broder Thomas.

Annons

Annons

Mora kommun

Jörgen Engelgren, Mora-Noret, avled den 22 oktober i en ålder av 74 år. Sörjes närmast av barnen Eva och Johan.

Elsa Mökjas Myhr, Mora/Rättvik avled den 3 november i en ålder av 94 år. Hon sörjes närmast av barnen Jan och Åsa med familjer.

Nygårds Ivan Bengtsson, Garsås, avled den 15 november i en ålder av 88 år. Sörjes närmast av makan Margareta, döttrarna Anna, Maria, Karin med familjer.

Gunhild Ernlund, Mora/Stackmora, avled den 12 november i en ålder av 93 år. Hon sörjes närmast av barnen Ola, Ulla-Karin, Perra och Jan-Anders med familjer.

Orsa kommun

Kerstin Davidsson har den 1 november avlidit vid en ålder av 87 år. Hon sörjes närmast av barnen Rodney, Rolf, Roger och Gunilla med familjer.

Bror Nilsson, Orsa, avled den 1 november i en ålder av 58 år. Han sörjes närmast av sonen Tim med familj samt syskon med familjer.

Vansbro kommun

Gulli Johansson, Dala-Järna, har avlidit den 21 oktober i en ålder av 79 år. Sörjes närmast av maken Göte samt döttrarna Annika och Ingela med familjer.

William Windahl, Vansbro, har avlidit den 16 oktober i en ålder av 20 år. Sörjes närmast av Moa, mamma och pappa, syskon och farmor.

Börje Hellsing, Äppelbo, har avlidit den 2 november i en ålder av 92 år. Sörjes närmast av makan och barn med familjer.

Annons

Ingvar Sivertsson, Nås, avled den 14 november i en ålder av 82 år. Han sörjes närmast av makan Karin samt barnen Anna, Monika och Elisabet med familjer.

Annons

Älvdalens kommun

Johan ”Janne” de Wall har den 21 oktober avlidit i en ålder av 81 år. Han sörjes närmast av systern Else och Eije, samt av barnen med familjer.

Jan Leandersson Älvdalen-Forshaga, har den 15 oktober avlidit i en ålder av 55 år. Han sörjes närmast av sonen Theo, Mamma Iris och bröderna Mats och Per med familjer.

Ing-Marie Look Älvdalsåsen har den 27 oktober avlidit i en ålder av 63 år. Hon sörjes närmast av maken Birger och barnen Jenny och Jimmy med familjer.

Hillevi Löfqvist har den 2 november avlidit i en ålder av 85 år. Hon sörjes närmast av sambon Sune och barnen Dan och Irene med familjer.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy