Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Mora

Insändare
Arne Pettersson svarar Birgitta Sacrédeus om BUP-uttalande

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Replik: Birgitta Sacrédeus, du påstår att jag gör  en nidbild av dina argument som du framförde i debatten om vårdval inom barn och ungdomspsykiatrin  vid Regionfullmäktiges sammanträde den 19 ok 2021.

Det är en åsikt som får stå för dig. Jag har åter lyssnat på den inspelning som gjordes från sammanträdet vid fullmäktigesammanträdet. Jag citerar här nedan vad du framförde så att läsarna får se vad du sade: ”Mina 20 år i socialnämnden har gett mig ett svar. Och det är att ett barn måste ha vuxna som älskar dom. Som bryr sig om dom. Får dom inte det, så är man rätt illa ute som barn. Och det där, vuxna föräldrar inte sett sina barn det sätter spår i hela livet. Det är ofta dom man ser inom psykvården, de som inte fått kärlek”, slut på citat.

Så här yttrade sig Birgitta Sacrédeus (KD) vid regionfullmäktige. För min del blir jag stum och förtvivlad över detta uttalande.

Arne Pettersson, Mora

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy