Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

Insändare
Man behöver inte vara så noggrann med traditioner

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Låt oss som vill dekorera vårt hem nu få göra så" anser insändarskribenten.

Bild: TT

Annons

Svar på insändaren ”Ta inte fram adventsljusstaken för tidigt” den 13/11.

Jag har sett en fin, vit julgran i mitt område. Hon som tog fram den nu tycker det är mysigt med lite ljus utanför sitt boende. Jag har inget emot detta.

I Sverige har vi friheten att dekorera våra hem som vi vill och när vi vill. Tycker man att det skulle vara mysigt med lite jul utanför sitt hem och i fönster nu, då får man göra detta. Det finns inga regler för när detta ska ske.

Annons

Annons

Jag tycker inte att det är rätt att skriva att man måste göra sina dekorationer hemma en vis tid. Låt oss som vill dekorera vårt hem nu få göra så. Vi behöver inte ha klagomål på småsaker som inte har någon påverkan på oss själva, speciellt omkring julens underbara tid.

I stället för att göra klagomål som detta, tycker jag att man kan få njuta av det man själv har hemma. Man behöver inte vara så noggrann med traditioner hemma.

Förresten, nu njuter jag av att lyssna på amerikanska jullåtar och ser på äldre julshower och filmer från USA. Det är aldrig för tidigt att lyssna på bra jultoner!

Med juliga hälsingar

Jultomten (som önskar att man var snälla mot andra), Nordpolen

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy