Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

Insändare
Trygga  familjer ger tryggare barn och ungdomar

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Regionråd Birgitta Sacrédeus svarar Arne Pettersson.

Bild: Arkivbild, Jonas Hasselqvist

Annons

SVAR DIREKT till Arne Pettersson:

Socialdemokraten Arne Pettersson använder sig av en ohederlig argumentationsteknik, när han tillskriver mig åsikter jag inte har. Han försöker sen plocka politiska poäng genom att argumentera mot den nidbild av mina argument som han själv har byggt upp.

Som tur är kan varje läsare gå in och göra en egen bedömning på Region Dalarnas hemsida, där hela debatten om Barn- och Ungdomspsykiatrin, BUP,  i Dalarna, kan höras från förra Regionfullmäktige den 4 oktober. Så fort man som kristdemokrat väljer att nämna familjens betydelse för barn och ungdomars utveckling till trygga personer så reagerar en del s-märkta med ryggraden, så även i detta fallet.

Annons

Annons

Under en lång rad av år har jag arbetat för trygga familjer och för att barn- och unga, som drabbas av psykisk ohälsa eller har neurologiska besvär, ska få vård i tid. Det tänker jag fortsätta lägga min energi på. Att Arne Pettersson hellre missförstår sina motståndare än att tala om den enormt långa vårdkö BUP har, som S lämnade efter sig i Dalarna, får stå för honom.

Birgitta Sacrédeus (KD) Regionråd

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy