Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bowling

Läsartext
BK Granen närmar sig toppen efter en trög inledning

Efter en trög start på serien för BK Granen, så har man fått upp ångan och närmar sig toppen i division två med stormsteg.

Detta är en läsartext.

Ahmad Abu Shalbak och Hampus Rosenblom. Två duktiga bowlare i BK Granen. Foto: Lars-Göran Hallström.

Annons

Härom veckan gästade gruppledaren BK Norden, Hedemora Bowlinghall. Det var gästerna som började bäst i matchen och ledde stort på alla bord, men i slutrutorna kunde hemmalaget vinna två banpar fram till 2–3.

I serie två var Granen med från början och kunde vinna med 5–0 och följde upp med 3–2 i serie tre fram till 10–5 ledning inför sista serien.

Där kunde duon Tomas Bergling/Hampus Rosenblom ta den välbehövliga banpoängen ganska tidigt och tillsammans med Ahmad Abu Shalbak/Lars-Göran Hallström, som tog sin fjärde banpoäng, grejade man 3–2 fram till 13–7 seger.

Annons

Annons

Hampus Rosenblom matchbäst i BK Granen A med 826 poäng. Foto: Lars-Göran Hallström.

Ahmad Abu Shalbak, en av de unga duktiga spelarna i BK Granen. Vann samtliga banpoäng tillsammans med Lars-Göran Hallström. Foto: Lars-Göran Hallström.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy