Annons

Annons

Läsartext
PRO-kampen avgjordes under friluftsdag på Orrskogens folkpark i Malung

PRO Malung bjöd in till friluftsdag på folkparken Orrskogen, förväntansfulla medlemmar stod i kö för att komma in även medlemmar från angränsande föreningar gästade.

Detta är en läsartext.

Kön ringlade sig lång på sugna matgäster.

Bild: Läsarbild

Annons

Upplägget var först tipstolva med PRO kampen på fyra olika stationer.

Anci Wadman konsulent från RF-SISU Dalarna informerade oss om att föreningen bedriver folkbildning för att utveckla idrotten för alla åldrar och ”Hur man behåller sin ungdom”. Anci visar på fyra hörnpelare som är viktiga för äldre: fysisk aktivitet social gemenskap, bra matvanor och meningsfull sysselsättning

Anci Wadman konsulent från RF-SISU Dalarna

Bild: Läsarbild

Annons

Höjdpunkten var när det blev kalas för cirka 80 medlemmar på kolbullar med lingonsylt, gräddade av ordförande Bengt samt Stefan, Pentti, och Fritz. Malla hade gjort smeten.

Annons

Steinar Dahl och hans hustru Ulla-Britt lät sig väl smaka av nygräddad kolbulle

Bild: Läsarbild

Ännu en höjdpunkt var musik av orkestern Working Class Heroes som spelade sprittande rock 'n' roll. PRO:arna har nu praktiserat de fyra hörnpelarna och riktar ett stort tack till dem som kom på idén och till alla de som gjorde det möjligt att genom föra friluftsdagen.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy