Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Social dumpning Ludvika kommun

Insändare
INSÄNDARE: Ta tag i Fredriksberg - annars förlorar ni min röst!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Jag läste idag en sorglig artikel i Expressen om misären i Fredriksberg. Social dumpning, fruktansvärda boenden mm. Styrande i Ludvika struntar helt i i den massiva kritiken som framförs. Troligen kan dom inte fatta skillnaden mellan Säfsens Resort och livet i Fredriksberg!

Jag anser att det är det största sveket, i den här kommunen, att inte de styrande i kommunen och polisen har lämnat Fredriksberg vind för våg.

Annons

Annons

Det beror väl på att rösterna i kommunvalet är så få att man ”skiter” i det. Moraliska och etiska värderingar prioriteras inte på grund av valstrategiska skäl. Skamligt/Förräderi mot Fredriksberg, Blötberget med mera!

Dessa parallell/ointegterade samhällen är en grund för ökad brottslighet! Ärligt talat, vad har kommunen, polisen och det sociala för handlingsplaner mot denna misär, social dumpning med mera? Jag och min fru kommer inte att lägga vår röst på dagens styrande om inte åtgärder vidtas mot alla dessa missförhållanden.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy