Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till och med den 21 september, kommun för kommun.

Bild: TT

Annons

Borlänge kommun

Juhani ”Jussi” Muuri, avled den 15 september i en ålder av 71 år. Han sörjes närmast av sönerna Marco och Janne med familjer samt Birgitta.

Malung-Sälens kommun

Anna-Britt Rehn, Malung, avled den 9 september i en ålder av 84 år. Närmast anhöriga är barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

Ellen ­Eriksson, Malung, avled den 8 september i en ålder av 89 år. Närmast anhöriga är barnen med familjer.

Algot Brändholm, Transtrand, har avlidit den 12 september i en ålder av 89 år. Sörjes närmast av makan Ulla samt barnen Ewa, Ingrid och Maria med familjer.

Anita Hedberg, Malung, har avlidit den 7 september i en ålder av 72 år. Sörjes närmast av kusiner med familjer.

Annons

Ragnar Magnusson, Malung, har avlidit den 21 september i en ålder av 82 år. Sörjes närmast av syskonen med familjer.

Annons

Mora kommun

Iris Axelsson, Mora, avled den 4 september i en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av barnen Marit, Stefan, Elisabeth och Torbjörn med familjer.

Elsa Bolin, Sollerön, avled den 5 september i en ålder av 85 år.

Bengt Larsson, Morkarlby, avled den 30 augusti i en ålder av 87 år. Närmast sörjande är sambon Maj-Lis samt syskon med familjer.

Håkan Bjerneld, Mora, avled den 7 september i en ålder av 74 år. Han sörjes närmast av hustrun Ulla samt barnen Jerk, Jenny och Lina med familjer.

Wilbert Lång, Mora, avled den 9 september i en ålder av 93 år. Han sörjes närmast av hustrun Birgit samt barnen Karl-Erik och Britt-Marie med ­familjer.

Björn Holback, Mora, avled den 18 september i en ålder av 79 år. Han sörjes närmast av makan Kerstin och barnen Micko, Joakim, Daniel och Sofia med familjer.

Rättviks kommun

Lilly Nilsson, Backa, Rättvik, avled den 13 september i en ålder av 92 år. Närmast sörjande: Make, Barnen med familjer.

Kjell-Ove Sjöberg, Röjeråsen, Rättvik, avled den 14 september i en ålder av 77 år. Han sörjes närmast av makan Ann-Britt och barnen Jan, Tomas och Kicki med familjer.

Vansbro kommun

Anna-Britta Hagman, Uppsälje, avled den 28 augusti i en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av dottern Lena med familj.

Annons

Håkan ”Peson” Persson, Uppsälje, Dala-Järna, avled den 6 september i en ålder av 54 år. Han sörjes närmast av föräldrar samt syskon med familjer.

Annons

Vansbro kommun

Långnils Per-Åke Olsson, Vansbro, avled den 16 september i en ålder av 88 år. Närmast anhöriga är makan Birgitta och barnen Anna-Karin och Elisabeth med familjer.

Ture Axelsson, Uppsälje, Dala-Järna, avled den 14 september i en ålder av 89 år. Han sörjes närmast av makan Asta, dottern Iréne samt Camilla och Cecilia med familjer.

Märtha Danielsson, Äppelbo, har avlidit den 18 september i en ålder av 77 år. Sörjes närmast av make och döttrar med familjer.

Älvdalens kommun

Lars-Erik Grund, Älvdalen, har den 5 september avlidit i en ålder av 79 år. Han sörjes närmast av dottern Helena med familj.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy