Annons

Annons

Insändare
Insändare: Nu får det vara nog

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Massmedia berättar dagligen om gängkriminalitet  och skjutningar. Detta är fasanfullt, och det skapas en otrygghet hos många av oss.

Därför är det nödvändigt att vi på ett aktivt sätt måste se till att rättssamhället återupprättas.

Vi måste  tala mer om trygghetsfrågor, migration och segregation i klartext. Föräldraansvaret  bör tydliggöras. I dag får man höra och läsa att barn som är 15 år blir häktade för brott de begått.

Denna utveckling skall vi inte acceptera.

Häromdagen läste jag en intervju med SSU:s nyvalde ordförande Lisa Nåbo som talade i klartext och hon skrädde inte orden ”Det skall vara jävligt jobbigt att vara kriminell i Sverige, Vi skall punktmarkera dem”.

Då jag läser detta om och om igen, så inger det ett stort  hopp., att våra unga kraftigt markerar mot gängkriminaliteten och skjutningarna. Jag tillhör gruppen äldre. Jag vill med kraft framföra att vi som är åldersrika i vårt land till hundra procent ställer upp på den uppfattning som SSU:s ordförande gett till känna .

Annons

Annons

Arne Pettersson, Mora

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy