Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Maxad publik när Tina Turner hyllades i Ludvika

Artisten Tina Turner var huvudpersonen när föreningen Dans & Folkton bjöd in till konsert i aulan i Kyrkskolan, Ludvika, på söndagseftermiddagen.

Jan-Olof Jonsson och Cecilia Kyllinge tog med publiken i Kyrkskolans aula på en resa genom Tina Turners liv. Foto: Yvonne Hansen

Annons

Föreningen med driftige basen Torbjörn Sjöberg i spetsen kunde glädja sig åt god tillströmning av publik. Eller rättare, det var lapp på luckan.

I dessa pandemitider med ännu gällande restriktioner innebar det att det fanns plats för 60 personer framför scenen och det var en publik som inte bara bestod av närboende. Det kom även folk från andra orter och någon hade till och med övernattat i Ludvika inför begivenheten.

Annons

Annons

På scenen stod Cecilia Kyllinge och Jan-Olof Jonsson som under cirka 80 minuter bjöd på berättelser, sång och musik med nära anknytning till den kända artisten.

– Publiken fick en mycket intressant berättelse om Tina Turners fantastiska och tragiska liv. Konserten i Ludvika var sjätte stoppet med denna föreställning. Det blir fyra till innan de byter scenkläder och övergår till att hylla Lill-Babs, berättar Torbjörn Sjöberg.

Föreningen fortsätter att bjuda in till konserter under hösten.

– 5 oktober är det dags för Northern Resonance och 19 oktober Groupa med Sara och Samantha. 8 november intar Linda Gail Lewis Ludvika, om hon nu kan resa till Sverige, upplyser Torbjörn Sjöberg.

Torbjörn Sjöberg i mitten var mer än nöjd med den konsert som Jan-Olof Jonsson och Cecilia Kyllinge bjöd på. Foto: Yvonne Hansen

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy