Annons

Annons

Insändare
INSÄNDARE: Vart försvann de 260 miljonerna till 9000 solcellshushåll?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Solcellsmiljonerna

Bild: Magnus Östin

Annons

Den 14 april 2021 slog centern och Annie Lööf tillsammans med Rickard Nordin på stora trumman för nu hade det tack vare centern, liberalerna och regeringen avsatts hela 260 miljoner till de som drabbades av uteblivna solcellspengar i skarven mellan de två olika ersättningssystemen. En ekonomisk morot fick inte mögla hette det då eftersom hela poängen då går förlorad. Det enda som behövdes var då att den juridiska lösningen kom på plats så skulle finansdepartementet betala ut de utlovade pengarna.

Sedan dess har det inte hört ett knyst från vare sig media, Annie Lööf (C), Nyamko Sabuni (L), Morgan Johansson(S) (juridiken), Magdalena Andersson (S) (finans) eller ens Stefan Löfven (S) (regeringen), annat än att han rest runt och delat ut allmosor, avsatts, återuppstått och snart kommer att avgå.

Annons

Från Magdalena Andersson har har nyligen meddelats att finanserna är på topp och satsningar på 74 miljarder d.v.s. mer än 284 gånger de utlovade 260 miljonerna. Nu är det dags igen för nästa möglande morot för se nu har de utlovade pengarna för elbilsköparna tagit slut. Det är nog många Borlängebor inklusive undertecknad som undrar varifrån alla fagra löften i form av luftslott från våra politiker tar vägen. Men en och annan blir säkert jagad av kronofogden och det är väl smällar som menigheten får ta. Länk till Centerpartiets hemsida och pressmeddelandet.

Annons

Besviken Pensionär.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy