Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
INSÄNDARE: Varför är det så tyst?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

”Socialdemokraternas sista minut håller på att rinna bort”, menar signaturen Ledsen medborgare. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Annons

Socialdemokraternas sista minut håller på att rinna bort.

Jag trodde in i det sista att det fanns några politiker som trodde på solidaritet och människors lika värde. Men det är tyst och inget händer.

Det finns ingen socialdemokrati längre det finns ett nytt centerparti – ett parti som håller på att ta bort de sista resterna av det Sverige vi trodde var till för alla.

Annons

Det nya Sverige är till för de redan rika, ett Sverige som gynnar egoism. Den som är född av fattiga föräldrar eller har invandrarbakgrund har inte en chans att få en dräglig tillvaro i Sverige.

Annons

När den sista rättigheten fallit – rätten att vistas i naturen, rätten att ta vara på skogens gåvor – så är vi inlåsta i facket obehöriga utan rättigheter. Vi är den del av befolkningen som ska vara glada att få tjäna de rika.

Inte ens en världomfattande pandemi där 6,9 miljoner människor dött enligt IHME eller att jorden och dess innevånare håller på att gå under får politiker att reagera.

Det börjar mer och mer likna en skräckfilm där överklassen flyttar till en annan planet och de obehöriga få stanna kvar på den döende planeten.

Ledsen medborgare

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy