Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
INSÄNDARE/Syndabocken som står bakom det byråkratiska Sverige

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten hävdar att Peter Eriksson (MP), tidigare bostads- och digitaliseringsminister, är ”totalt inkompetent”.

Bild: Per Eurenius

Annons

Svar till Stina Myhrman (apropå insändaren ”Om att tillhöra en diskriminerad folkgrupp”).

Jag håller med dig. Det blir krångligare för varje dag som går. Nu tänker jag tala om för Stina Myhrman vad det handlar om och jag har funnit en totalt inkompetent syndabock som verkligen står bakom det byråkratiska Sverige.

Han heter Peter Eriksson, Miljöpartiet, och det är han som har utformat den digitala strategin som dagens regering följer till punkt och pricka.

Annons

Annons

Jag tog hem papperen från riksdagen och maken till nonsens har jag då aldrig läst. Alla ska med, skriver den där okunniga novisen, från vaggan till graven.

Orden ”alla ska med” är med överallt. Alla ska ha en smarttelefon, även barnen på våra dagis. Han nämner inte ett ord om att digitaliseringen förbrukar enormt mycket energi.

Han struntar i den personliga integriteten och han struntar fullständigt i att denna digitalisering leder till en helt oöverskådlig byråkrati. Jag blev så förbannad när jag läste smörjan att papperen åkte in i min vedkamin.

Birger Hansson

(Ludvika)

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy