Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Leksand

Vi minns hennes livsglädje och varma humor– minnesord över Gunvor Pettersson

Till minne av Gunvor ”Gunne” Pettersson i Leksand. En engagerad och varm medmänniska har lämnat sin familj och många vänner.

Vi minns henne som den som alltid ställde upp, villigt och glatt för det hon trodde på – friluftsliv och orientering betydde mycket för henne även om hon var den enda i familjen, som inte tävlade. Hon skötte marktjänsten, uppmuntrade och stödde de övriga, gladde sig åt deras framgångar och njöt av gemenskapen med familj och vänner. En särskild plats i hennes hjärta hade extradottern Pascale från Schweiz.

Annons

Annons

Familjens hem stod alltid öppet för ungdomarnas vänner och alla andra, som nu minns stor gästfrihet och generositet.

Vi var under en följd av år arbetskamrater på Hantverkets folkhögskola i Leksand, där hon som ansvarig för köket, förgyllde skoldagarna med härliga luncher. Vår vänskap blev livslång och saknaden efter henne är stor. Hennes positiva inställning till livet och hennes livsglädje och varma humor kommer vi att minnas med glädje och tacksamhet. Hon var en förebild för oss alla.

Mina tankar går till Gunnes efterlevande, maken Uno och barnen Klas, Magnus, Bodil och Marit samt Pascale med familjer. Måtte de finna styrka i minnet av sin fina familjemedlem och allt det hon gav.

Margaretha Hedblom

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy