Annons

Annons

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till och med den 5 augusti, kommun för kommun.

Bild: TT

Annons

Gagnefs kommun

Aina Enmalm, Björbo, avled den 1 augusti i en ålder av 77 år. Hon sörjes närmast av maken Lars-Åke samt barnen med familjer.

Leksands kommun

Bengt Hällgren, Insjön. Avled 30 juli i en ålder av 77 år.

Ludvika kommun

Maj-Britt Gustafsson, Ludvika, avled 29 juli i en ålder av 87 år.

Malung-Sälens kommun

Alf Söderlind, Lima, har avlidit onsdagen den 28 juli i en ålder av 86 år. Han sörjes närmast av maka och barn med familjer.

Roger Wikström, Lima, har avlidit den 29 juli i en ålder av 82 år. Sörjes närmast av makan Ella och barnen Sören, Gunilla, Ingemar och Hans-Ove med familjer.

Ulla-Britt Hedback, Malung, har avlidit den 31 juli i en ålder av 76 år. Sörjes närmast av make samt barnen med familjer.

Björn Persson, Göteborg, bördig från Avradsberg, har avlidit den 28 juli i en ålder av 55 år. Sörjes närmast av barnen Daniel och Jonas, mamma och pappa samt syskonen Maria och Janne med familjer.

Annons

Folke Flygar, Gävle, har avlidit måndagen den 2 augusti i en ålder av 95 år. Han sörjes närmast av maka och dotter med familj.

Annons

Kvarn Frida Andersson, Västra Ärnäs, har avlidit torsdagen den 29 juli i en ålder av 93 år. Hon sörjes närmast av son och dotter med familjer.

Vanja Nilsson, Bu, har avlidit onsdagen den 4 augusti i en ålder av 90 år. Hon sörjes närmast av dottern Eva med familj.

Gerd Andersson, Malung, avled den 5 augusti i en ålder av 91 år. Närmast anhöriga är barnen Ingela och Lena med familjer.

Mora kommun

Gunnar Granath, Mora, har avlidit i en ålder av 86 år. Han sörjes närmast av makan Anita och sönerna Anders och Mats med familjer.

Orsa kommun

Inga Carlsson avled den 29 juli i en ålder av 95 år. Hon sörjes närmast av sönerna Tom och Peder med familjer.

Rättviks kommun

Inger Karlsson, Rättvik. Avled 29 juli i en ålder av 86 år.

Vansbro kommun

Alrik Brandt, Äppelbo, har avlidit den 4 augusti i en ålder av 93 år. Sörjes närmast av sönerna Dan med familj, Jan-Erik, barnbarnen samt en bror.

Gunborg Henningsson, Vansbro, har avlidit den 26 juli i en ålder av 94 år. Sörjes närmast av sonen Johnny.

Älvdalens kommun

Annons

Arfs Anne-Marie Larsson, Kåtilla, har den 29 juli avlidit vid en ålder av 94 år. Hon sörjes närmast av barnen Bengt, Birger och Anneli med familjer.

Rune Westlin, Älvdalen, har den 2 augusti avlidit i en ålder av 90 år. Han sörjes närmast av makan Rut och barnen Maria och Anders med familjer.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy