Annons

Annons

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till och med den 26 juli, kommun för kommun.

Bild: TT

Annons

Malung-Sälens kommun

Roland Martinsson, Transtrand, avled den 11 juli i en ålder av 73 år. Närmast anhöriga är barnen Tomas och Linda med familjer samt broder Sven-Åke och Astrid.

Nils Westberg, Halmstad, bördig från Malung, avled den 8 juli i en ålder av 37 år. Närmast anhöriga är mamma, pappa, bror och farmor.

Mora kommun

Berta Munter, Nusnäs, avled den 9 juli i en ålder av 91 år. Hon sörjes närmast av barnen Nisse, Lasse, Elisabeth, Ann-Christin och Susanne med familjer.

Birgit Carlsson, Mora, avled den 15 juli i en ålder av 86 år. Hon sörjes närmast av barnen Ing-Marie och Leif med familjer.

Majt Karlsson, Siljansnäs och Mora, avled den 26 juli i en ålder av 101 år. Hon sörjes närmast av sonhustru och barnbarnen med familjer.

Astrid Andersson, Våmhus, har den 14 juli avlidit vid en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Inger och Lena med familj.

Annons

Orsa kommun

Carl-Göran Johansson, Heden, har den 11 juli avlidit vid en ålder av 86 år. Han sörjes närmast av makan Kerstin samt döttrarna Helena och Marie med familj.

Annons

Kamilla Pettersson har den 8 juli avlidit vid en ålder av 50 år. Hon sörjes närmast av föräldrarna Celi och Hans samt systern Annelie med familj.

Sven Erik Talu har den 23 juli avlidit vid en ålder av 89 år. Han sörjes närmast av sönerna Lars och Per med familjer.

Göthe Oscarson har den 20 juli avlidit vid en ålder av 88 år. Han sörjes närmast av makan Iris samt barnen Renée, Robert och Rita med familjer.

Göran Jalking har den 18 juli avlidit vid en ålder av 88 år. Han sörjes närmast av barnen Erik, Karin och Eva med familjer.

Vansbro kommun

Wahan Harutun, Vansbro, har avlidit den 5 juli i en ålder av 77 år. Sörjes närmast av makan Elsmari och barnen Daniel och Anna-Mari med familjer.

Inga-Brita Johansson, Nås, avled den 13 juli en ålder av 85 år. Hon sörjes närmast av Åke samt sonen med familj.

Sjutti Anders Nilsson, Uppsälje, Dala-Järna, avled den 12 juli i en ålder av 97 år. Han sörjes närmast av Inga, Börje och Kristina med familjer.

Britt-Louise Ståhl, Vansbro, bördig från Tuna Hästberg, har avlidit i en ålder av 79 år. Sörjes närmast av syskon och syskonbarn.

Annons

Gruv Åke Eriksson, Dala-Järna, avled den 19 juli i en ålder av 65 år. Han sörjes närmast av syskonen Jan och Ulla samt syskonbarnen.

Helena Norell, Vansbro, avled den 19 juli i en ålder av 53 år. Hon sörjes närmast av sambon Björn, mor och far samt barnen.

Liss Gösta Johansson, Uppsälje, har avlidit den 19 juli i en ålder av 92 år. Sörjes närmast av dottern Mona med familj.

Annons

Marie Skantz, Nås, avled den 22 juli i en ålder av 62 år. Hon sörjes närmast av dottern Sanna samt syskonen med familjer.

Roine Bergström, Dala-Järna, avled den 23 juli i en ålder av 46 år. Han sörjes närmast av döttrarna Ida, Ellen och Kimberly. Far och mor samt syskonen med familjer.

Ingrid Olsen, Vansbro, har avlidit den 25 juli i en ålder av 92 år. Hon sörjes närmast av dottern Margareta med familj.

Älvdalens kommun

Gudrun Lund-Karlsson, Blyberg, har den 3 juli avlidit vid en ålder av 75 år. Hon sörjes närmast av dottern Katarina med familj.

Odd Hansen, har den 23 juli avlidit vid en ålder av 102 år. Han sörjes närmast av sonen Narve med familj.

Erik Norin, Rot, har den 19 juli avlidit vid en ålder av 101 år. Han sörjes närmast av systern Maj-Britt med familj samt svågern Erik med familj.

Rosa Lundberg, Rot, har den 16 juli avlidit vid en ålder av 81 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Helen och Berit med familjer.

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy