Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Borlänge

Till minne av Hampus Jansson, Borlänge

Våra vägar möttes år 2012 i Borlänge genom att jag sedan tidigare hade stiftat bekantskap med dina släktingar.

Hampus Jansson på festivalen Putte i parken.

Bild: Privat

Annons

Efter att våra vägar möttes blev vi under många år oskiljaktiga. Där vår bekantskap stiftades genom alla långa promenader när vi sysslade med geocaching och talade om den musik som du brann för. Behövde man någonsin hjälp med någonting ställde du alltid upp för dina medmänniskor.

Hampus stora passion i livet var utan tvekan musik. Under många somrar arbetade Hampus med att ladda mobiltelefoner på allehanda festivaler runtom i Sverige. Hampus var mycket tekniskt lagd och kunnig om datorer, underfundig och även hjälpsam med vardagliga bestyr.

Annons

Annons

Tillsammans med gemensamma bekanta började Hampus även resa land och rike runt för att musicera tillsammans med sina vänner. Tillsammans reste de flertalet gånger runt om i världen för att musicera. Utan att tveka kan jag tänka att ditt eminenta resesällskap ute på vägarna hade dessa resor inte varit desamma om det hade inte vore för dig. Oändliga är de sena kvällar som vi inmundigat dryck tillsammans och haft givande metafysiska diskussioner. Dessa ämnen kunde beröra från det allra mest jordiska till alltmer tyngre filosofiska diskussioner som skulle få de allra flesta ’A-kursare’ att blekna i jämförelse.

Tack för allt, Hampus.

Din vän,

Sören Fredriksson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy