Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

Insändare
INSÄNDARE: Sabuni har en betryggande majoritet i ryggen

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Sabuni är en modig och klok partiledare som har en betryggande majoritet i ryggen" skriver signaturen Liberal pensionär.

Bild: TT

Annons

I ett liberalt parti är det normalt med delade åsikter, när ett beslut väl tagits så gäller vad som vunnit majoritet. Ibland är majoriteten betryggande och ibland bräcklig, som exempelvis vid Folkpartiets landsmötesbeslut för många år sedan där ett ja till byggande av Öresundsbron och även ja till likabehandling mellan kön vann med en enda röst.

Jag var ombud. Vi gillade beslutet och nu finns både Öresundsbron och vi har en bättre likabehandling mellan samkönade par. En del medlemmar lämnade partipolitiken den gången och nya kom till.

Annons

Annons

Att vår fina partiledare Sabuni nu vann med en stor majoritet både i partiledarvalet och nu senast i hennes förslag ”Ny start för Sverige”, kräver erkännande och uppskattning.

Medlemmar kommer och går, det är naturligt och också värt respekt. För egen del är jag stolt medlem i Liberalerna och har så varit under många år. Motståndare till liberaler lyfter ofta och gärna fram motsättningar, det är inget konstigt, så har det alltid varit.

Sabuni är en modig och klok partiledare som har en betryggande majoritet i ryggen, många med mig önskar Liberalerna framgång i kommande val.

Liberal pensionär

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy