Annons

Annons

Insändare
INSÄNDARE: Ju mer vi gör tillsammans, ju gladare vi blir!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Torbjörn Granling

Annons

Hurra för NLT! Äntligen tror jag på att Ludvika blir en bättre stad att leva i. Att vi har pressfrihet är det viktigaste av allt.


Tack Inger Montelius, som kom på att vi skulle gå till Stadshuset och träffa politikerna.

Tack Jenns Runnberg och Torbjörn Granling som berättade om oss i NLT.

Tack Åke Henriksson, ordfröande i PRO. Du smugglade in mig på socialdemokraternas valmöte så att jag fickstifta bekantskap med dem som leder de olika nämnderna.

Tack alla positiva sticktanter som skrattar och är nöjda med det lilla de har och bjuder på gott fikabröd.

Tack Gustav Eriksson, journalist och ledarskribent i NLT. Dina artiklar är suveräna. Särskilt gillar jag det du skrev om kommunalrådens hårda julklappar Brunnsviksaffären. Pampväldet måste få ett slut!

Tack även till Christina Olsson som också kämpar för ökad demokrati i Ludvika och har förmågan att uttrycka sig väl.

Annons

Nästa tack riktar jag till alla sjukvårdsanställda som skrivit insändare om sin arbetsbörda. Ni är verkligen guld värda och förtjänar en genomgripande förbättring av era arbetsförhållande och villkor.

Annons

Sist men inte minst vill jag alla kända och okända personer som hejdat mig på gatan eller ringt upp och tackat för att jag oprkar, kan och vågar skriva insändare för att förbättra de gamlas och sjukas villkor. Jag gör det inte för att jag är en bättre människa än alla andra, utan för att jag tycker det är roligt.

Låt oss skratta åt politikerna istället för att bli arga på dem. Men låt dem inte hållas med vansinnesaffärer som till exempel Ludvikahems och AEB:s monopolställning på bostads- och byggmarknaden, svågerpolitik och bidragskarusell!

Mvh Stina Myhrman

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy