Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Vindkraft på Ripfjället

Insändare
Insändare: Respektera varandra – trots olika åsikter om vindkraften

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Som ledare för en kampanj anser jag att man har ett ansvar att respektera sina motståndare och göra skillnad på sak och person", menar skribenten.

Bild: Arkivbild, Olle Larsson

Annons

Det genomförs en kommunal folkomröstning i Malung-Sälens kommun om vindkraft på Ripfjället. Jag kommer att rösta ja. Inte så mycket för att jag är helt övertygad om att vindkraft på Ripfjället är bra för kommunen. Visst, kommunen får ett antal miljoner från det tyska vindkraftsbolaget Wdp.

Mitt ställningstagande grundar sig på hur en av kampanjledarna för Nej till vindkraft på Ripfjället agerar, agiterar och propagerar. Jag anser att man ska respektera varandra som personer även om man har olika åsikter.

Annons

Som ledare för en kampanj anser jag att man har ett ansvar att respektera sina motståndare och göra skillnad på sak och person. Likadant att använda ett respektabelt språkbruk.

Arbetaren

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy