Annons

Annons

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda till och med den 18 juni, kommun för kommun.

Bild: TT

Annons

Mora kommun

Ingegerd Lönn, Mora, avled den 8 juni i en ålder av 87 år. Hon sörjes närmast av maken Rolf samt barnen Göran, Tommy, Lotta och Malin med familjer.

Tysk Märta Ingegerd Persson, Mora, avled den 8 juni i en ålder av 92 år. Hon sörjes närmast av sönerna Tommy och Bo med familjer.

Sune Good, Mora, avled den 14 juni i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av barnen Per-Åke, Annika, Gunilla med familjer.

Karin Olmås, Färnäs, avled den 12 juni i en ålder av 73 år. Hon sörjes närmast av barnen Margareta och Krister med familjer.

Malung-Sälens kommun

Gun Tomt, Malung, bördig från Bjurberget, har avlidit den 6 juni i en ålder av 78 år. Sörjes närmat av barnen Lars-Olof och Anneli med familj.

Anne Mari Olsson, Malung, avled den 7 juni i en ålder av 89 år. Närmast anhöriga är barnen Åke, Björn, Bror, Mats med familjer.

Bert Josefsson, Malung, bördig från Tyngsjö, har avlidit den 15 juni i en ålder av 55 år. Sörjes närmast av syskonen Anette och Erland med familjer.

Annons

Skinnar Gussie Moström, Malung, har avlidit den 15 juni i en ålder av 77 år. Sörjes närmast av maken Lage samt barnen Marie och Karin med familjer.

Annons

Erik Lissjanis, Närsjö, avled den 18 juni i en ålder av 90 år. Närmast anhöriga är barn med familjer.

Vansbro kommun

Liss Gunborg Johansson, Uppsälje Dala-Järna, har avlidit den 6 juni i en ålder av 93 år. Sörjes närmast av barnen Arne, Bengt och Margareta med familjer samt syster med familj.

Anette Fleming, Nås, bördig från Tyskland har avlidit den 14 juni i en ålder av 55 år. Sörjes närmast av vänner och katter.

Ingemar Albinsson, Dala-Järna, avled den 9 juni i en ålder av 69 år. Närmast anhöriga är makan Sonja och barnen Jeanette och Michaela med familjer.

Inga-Lise Lissjanis, Närsjö, avled den 13 juni i en ålder av 88 år. Närmast anhöriga är maken Erik och barn med familjer.

Älvdalens kommun

Sven Erik Westlin, Kungälv, har avlidit i en ålder av 86 år. Han var född i Sollefteå, men kom till Älvdalen på 50-talet. Närmast sörjande är barnbarnen med familjer, syskon med familjer och vännen Britt-Marie.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy