Annons

Annons

Insändare
INSÄNDARE: Det finns något som heter dagsform

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"För mindre än en månad sen spelade Mora IK mot Björklöven och enligt det då gällande tabelläget så borde ju Björklöven ha pulveriserat Mora IK men det var Mora som gick segrande ur striden", skriver Torbjörn Jons.

Bild: Arkivbild, Robbin Norgren

Annons

Käre Sven Lind, ibland spelar inte tabelläget det minsta roll. Det finns något som heter dagsform som kan ställa till det. Jag var på matchen igår (12/2) då jag numera är bosatt i Kristianstad och dagsformen på Mora IK var inte den jag sett i de senaste matcherna under säsongen. Ibland blir det bara så.

Käre Sven Lind, enligt ditt resonemang så finns det bara ett givet resultat i varje match och det bygger på tabelläget? För mindre än en månad sen spelade Mora IK mot Björklöven och enligt det då gällande tabelläget så borde ju Björklöven ha pulveriserat Mora IK men det var Mora som gick segrande ur striden. Apropå Björklöven så inkasserade de säsongens allra första förlust mot gårdagens motståndare Kristianstad – och det borde ju inte gå att göra när en toppkandidat möter en nykomling?!

Annons

En sann supporter följer och stöttar laget i både med- och motgång.

Torbjörn Jons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy