Annons

Annons

Insändare
INSÄNDARE: 2–9 nu skäms man som Morabo!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Christian Engstrand storspelade mot sitt gamla lag, Mora IK.

Bild: Arkivbild, Lars Dafgård

Annons

Som hockeyälskare sedan 1950-talet har jag följt Mora IK genom åren men jag har aldrig förr varit så besviken på detta lag. Jag vet inte vad det är som händer, eller inte händer. Igår fick man kassera in en riktigt pinsam förlust mot Kristianstad, ett lag som liksom Mora ligger i botten av Hockeyallsvenskan och som man i alla fall borde kunna spela jämnt emot.

Efter nio sekunder hade Kristianstad gjort 1-0. En gång var jag med när Allan Färnström, denna fantastiska spelare som borde vara den som fick tröjan upphissad i hallen först av alla, gjorde ett mål direkt från tekningen. Det måste ha varit ännu snabbare.

Att på detta förnedrande sätt förlora med 9–2 är lika illa som om Mora-Nisse skulle komma sist i varenda Vasalopp. 9–2 borta mot detta bottenlag? Tränaren gjorde allt och lyckades själv bli utvisad.

Annons

Det vore bättre att Mora hockey lät juniorerna spela säsongen ut och sedan bygga det nya laget på dessa. Märkligt var också att en sparkad målvakt från Mora, Christian Engstrand, nu stod i mål hos Kristianstad och spikade igen sitt mål. Döp om arenan till jumbo-tronen

Annons

Sven Lind

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy