Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Golf

Läsartext
Säsongens sista scramble blev den jämnaste av alla

Torsdagsscramblen på Samuelsdals golfbana har varit en populär klubbtävling sommaren 2019 från den 23 maj till den 10 oktober.

På de 21 spelomgångarna har totalt 623 spelare deltagit, varav 128 kvinnor och 495 män. Yngsta deltagare har varit 6 år och äldste 90.

Detta är en läsartext.

Vinnande lag vid säsongens sista torsdagsscramble.

Bild: Läsarbild

Annons

Flest deltagare var det torsdagen den 11 juli då 50 spelare anmälde sig. Genomsnittet ligger på 29,66 spelare. Kvällens finalscramble lockade med gratis startavgift, priser och korv efteråt. Kanske bidrog det till att genomsnittet överskreds trots tidig start och mörk avslutning.

De 33 deltagarna delades upp i åtta lag med fyra spelare i varje utom ett lag som fick en nybörjare som extra spelare. Finalomgången blev den jämnaste av alla scramblar. Ett lag kom in på 24 slag (-3), fem lag slutade på 26 slag (-1), ett lag fick 27 och ett lag 28 slag. Segrare blev familjelaget Hillgren/Larshans med Sven och Pontus Hillgren i lag med Inger och Fredrik Larshans.

Närmast hål-tävlingen på hål 18 vanns denna gång av Mats Neubauer med 3,35 meter kvar till hål.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy