Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Golf

Läsartext
Mårten Milling blev bäst på puttning än en gång

Detta är en läsartext.

Mårten Milling gratuleras till segern i årets Putting master av tävlingsledare Arild Doverhem och belönas med en ny putter. Foto: Björn Ristner

Annons

Byxshopens och Samuelsdals GK:s Putting Masters 2019 avgjordes den 3 augusti i vackert sommarväder och med 30 deltagande klubbmedlemmar.

INSÄNT Tävlingen är ett årligt återkommande och populärt inslag i aktiviteterna på golfbanan och syftar till att stödja elit– och juniorverksamheten. Av den anledningen fanns hela elitlaget och de flesta elitjuniorerna på plats för att mäta sin förmåga med övriga medlemmar under erfarne coachen Arild Doverhems ledning.

Annons

Annons

Eliten visade sitt golfkunnande och la beslag på alla semifinalplatser. Jonathan Lund ställdes mot Jesper Helsing i den ena och Mårten Milling mötte Oscar Jonsson i den andra semin. Efter två jämna kamper över de 18 hålen stod Jonathan Lund och Mårten Milling i final, medan Jesper och Oscar fick spela om tredjeplatsen i tävlingen. Rutinerade Mårten Milling visade att gammal är äldst och vann finalen. Belöningen blev en ny putter och namnet återigen ingraverat på vandringspriset. Tvåan Jonathan Lund, trean Jesper Helsing och fyran Oscar Jonsson prisades med presentkort från Byxshopen.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy