Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Falu centrum

Sabaton Open Air tar in White Guide-kock: "Kommer älskas av en hårdrockande publik"

Viltkebab, abborre och lokalproducerade hamburgare. Det är vad man kan se på menyn under Sabaton Open Air i år, när festivalen nu sluter ett närmare samarbete med stjärnkocken Görgen Tidén.

Sabaton Open Air 2018 och Görgen Tidén. Foto: Patrik Eriksson.

Annons

Inför årets upplaga av Sabaton Open Air görs en storsatsning på festivalmaten. De typiska "matknallarna" slopas och kockar från Dalarna lagar istället lokalproducerade delikatesser.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy