Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

INSÄNDARE: SD är de enda som verkligen vill satsa på Fjällberget

"Sverigedemokraterna däremot har i sin investeringsbudget redan från 2018 och framåt anslagit 20 miljoner kronor till inköp av pistmaskin, liftsystem och snökanoner till Fjällberget" skriver signaturen "Öppna era ögon". Foto: Anton Ryvang.

Annons

Centerpartiet vill "utveckla" Fjällberget, enligt en artikel i DT den 6/7. Sarah Hjälm (C) redogör för några idéer som ska förbättra anläggningen. Problemet är dock att Centerpartiet saknar pengar till detta.

Annons

När kommunfullmäktige i maj behandlade investeringsramarna för de kommande fem åren hade Centerpartiet, som enda parti, inget förslag för finansieringen. Man har alltså inte täckning för sina vallöften. Och nu när valet närmar sig och man vill köpa röster i Grängesberg har man inga pengar att handla för.

Annons

Socialdemokraternas enda bidrag till upprustningen av Fjällberget de kommande fem åren inskränker sig till ett bidrag på 100 000 kronor till projektering. Inte mycket att hämta där.

Sverigedemokraterna däremot har i sin investeringsbudget redan från 2018 och framåt anslagit 20 miljoner kronor till inköp av pistmaskin, liftsystem och snökanoner till Fjällberget.

Det är riktiga satsningar och det kan bli mer. Vid byte av majoritet i kommunfullmäktige i höst kommer dessa investeringar att bli verklighet till gagn för alla invånare i Ludvika.

Öppna era ögon

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy