Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Det sista slaget

Insändare: Var är alla "trogna" Mora-fans under höstmånaderna när de inte vinner?

Man kan undra var alla TROGNA MIK- fans är, när det är november- december och Mora inte vinner på ett tag, skriver signaturen Barbro.

Kärlek är att vara där på sittplats och på ståplats i "NÖD OCH LUST", skriver Barbro. Foto: Mikael Hellsten.

Annons

REPLIK. I går skrev Linda Mikaelsson en insändare om varför Mora IK är bättre än Leksand IF. Denna insändare är ett svar på den.

LÄS MER: "Dags att visa Leksand att vi inte är deras lillebror längre!"

AnnonsMan kan inte "mäta" kärlek. 20-åringen har bara inte haft lika lång tid på sig att älska, som den sittande MIK:aren i 50 år har haft.

Annons


Att många av fansen träffas på sena kvällar (efter jobbet) och fixar resor och tifon är också kärlek.Kärlek är också att tömma Leksand, insjön och halva Borlänge på lakansväv, för att göra banderoller för att hedra sitt lag.Kärlek är också att trumma och få händerna fulla av spruckna blodblåsor.Kärlek är att vara där på sittplats och på ståplats i "NÖD OCH LUST".Kärlek är att vara hemma och blänga på text-tv bara för att man inte orkar med något annat.

LÄS MER: Insändare: Supportern som bytt namn till Leksingen - "Lillebror Mora kommer förlora"Man kan undra var alla TROGNA MIK- fans är, när det är november- december och Mora inte vinner på ett tag.Då är det ju inte ens halvfullt i er arena! Superstars har ju mer medlemmar än vad Moras publik har i genomsnitt.Så påstå inte att vi älskar mindre än er.Barbro - Född Lexing


DT Debatt

023-936 24
debatt@dt.se

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy