Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Förre SHL-spelaren fortsatt utanför laget i Mora IK: "Jag ändrar inte en vinnande lineup"

Alex Aleardi har inte varit med i Moras lag i de två senaste matcherna. Enligt uppgifter är han inte med mot Oskarshamn heller då han är för dåligt tränad. "Jag kan inte ge dig någon kommentar om det", säger Jeremy Colliton, tränare i Mora.

Alex Aleardi är fortsatt utanför laget.

Bild: Lars Dafgård

Annons

Moras värvning av SHL-rutinerade forwarden Alex Aleardi uppmärksammades i somras. Men transatlanten har haft det svårt och varit petad i de senaste två matcherna.

– Hans situation nu är att försöka slå sig in i laget. Jag kommer inte att ändra en vinnande lineup, säger Colliton.

LÄS MER: Moratränarens förklaring – därför petades Aleardi: "Behöver tävling om platserna"

Annons

Annons

Enligt uppgifter till Sporten ska han ha varit så dåligt tränad när han kom till Mora att han behöver träna ikapp för att orka spela det spel som Mora vill spela. Han ska också haft problem med Coopers test.

– Jag kommenterar inte det, säger Colliton.

Mora har två raka segrar bakom sig, borta mot Västerås och hemma mot Pantern. Nu väntar en tuff utmaning borta mot Oskarshamn, där laget hade det jobbigt förra säsongen.

– Det är ett bra lag som tagit vid där man slutade förra året. De är ruskigt starka hemma så vi måste vara redo från start, säger Jeremy Colliton.

Mora inledde säsongen med att vinna mot Karlskoga och radade sedan upp tre raka förluster. Det har varit en blandad prestation.

– Vi försöker att bygga något här. Det är tidigt på säsongen än. Vi behöver vara konsekventa när det gäller vår prestation, säger Colliton, som tror matchen mot Oskarshamn blir ett bra test.

– Förhoppningsvis får vi en bra möjlighet att se var vi står någonstans, avslutar Jeremy Colliton.

LÄS MER:

Jacob Nilsson avgjorde på straffar mot Pantern

Tidigare Morakaptenens besked – fortsätter karriären i förre LIF-tränarens klubb

Annons


Marcus Simm

023-935 62
marcus.simm@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy