Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies och personuppgifter
Annons

Inget comebacklopp för Kallur

+
Läs senare

Susanna Kallur, 31, finns inte med i startlistan på 100 meter häck till Diamond League-galan på Bislett nästa torsdag. – Det ska mycket till för att hon ska stå på startlinjen där, säger managern Anders Kallur.

Det var i början av maj som Bislett-galans tävlingschef Steinar Hoen gick ut med nyheten om att Susanna Kallur var anmäld till den klassiska Diamond League-tävlingen i Oslo den 7 juni.

För en dryg vecka sedan kom dock beskedet att Kallur fått ont i det problemförföljda smalbenet efter att ha höjt häckarna till tävlingshöjd på svenska landslagets träningsläger i San Diego, Kalifornien.

När startlistorna till Bislett publicerades på Diamond Leagues hemsida under tisdagen fanns heller inte inomhusvärldsrekordhållerskans namn med.

Det gjorde å andra sidan inte regerande världsmästaren Sally Pearsons heller och i ett pressmeddelande meddelar arrangören att australiensiskan gör avstamp för OS-säsongen i just Oslo.

I samma pressmeddelande nämns dock inget om en eventuell start för Sanna Kallur.

Anders Kallur bekräftar också att en start i Oslo är långt borta.

– Att den tävlingen är tveksam har vi ju känt till. Det ska mycket till för att hon ska stå på startlinjen där, säger han.

Annons
Annons
Annons
Detta är en annons