På dt.se sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.
⇒ Om cookies och personuppgifter
Annons

Dalkurds hemmakomplex

+
Läs senare
/

Dalkurds hemmakomplex växer. Efter tunga 2–3 mot Eskilstuna har Dalkurd bara mäktat med en poäng på fyra hemmamatcher. – Bedrövligt, nu måste alla rannsaka sig själv, kritiserar Dalkurds tränare, Elvan Cicen.

Ett takiskt skickligt Eskilstuna bjöds under första halvlek på tre mål. Dalkurds frikostiga och taffliga försvarsspel fick till följd att Eskilstuna kunde gå fram till en 3–0 ledning mellan 14:e och 18:e spelminuten.

– Jag vet inte vad som händer efter deras ledningsmål. Det är fruktansvärt dåligt av oss att släppa in ytterligare två mål efter deras ledningsmål, fortsätter Elvan.

Peshraw Azizi, Dalkurds bäste spelare, reducerade till 1–3 i 37:e minuten, och gav laget hopp inför andra halvlek.

Dalkurd ägde det mesta av spelet sista halvan av matchen. Men längre än ett reduceringsmål fram till 2–3, av Michael Omoh, nådde sedan laget aldrig. Därtill skapade spelarna alldeles för få målchanser.

– I andra halvlek spelade vi i alla fall med hjärnan. Och det får vi ta med oss framöver, summerade Elvan Cicen, i ett försök att finna något positivt.

DALKURD–ESKILSTUNA

2–3 (1–3)

Mål, Dalkurd: 1–3 (37) Peshraw Azizi, 2–3 (59) Michael Omoh.

Annons
Annons
Annons
Dela
Annons