Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elfberg planerar redan för nästa års Ludvikafest

/
  • Årets Ludvikafest drog drygt 20 000 besökare, uppskattar Ricky Elfberg, Nöjesmetro, som är nöjd över hur festdagarna gått både besöks- och ordningsmässigt.  Foto: Maria Hansson

Annons

- Jag säger som de har sagt alla föregående år: det här var det bästa året. Det blev en jättebra festival och vi är stolta över att vara arrangörer.

Ricky Elfberg gissar på att festen fick 20 000-25 000 besökare under de tre dagarna.

- Jag har inte hunnit räkna på det än, men jag tror att det gick runt med kostnader och intäkter. Däremot är det ju alltid några som smiter in, det tycker jag inte att man behöver göra när inträde bara kostar 60 kronor.

Årets Ludvikafest drog in något fler sponsorer än förra året och de fick in runt 700 000 kronor från dessa.

- Vi är otroligt glada och tacksamma för våra sponsorer och föreningslivet som hjälpt till att ordna festen. De har gjort ett jättejobb. Jag vill också ge en ros till turistchef Håkan Rosén, som gjort festen de tidigare nio åren. Men jag tycker att det är synd att ABB, som har så många anställda i Ludvika, inte var med och sponsrade.

Ricky Elfberg har redan börjar planera arrangemangen för Ludvikafesten 2011, men tänker inte rulla tummarna fram tills dess.

- Vecka 30 ska jag arrangera Frykdalsdansen i Sunne och vecka 31 Ludvika Rock and Blues-festival.

Annons
Annons
Annons